Z-Wave sensor

AeoTec Z-Wave Multi Sensor 6

Z-Wave sensor: welke Z-wave sensor levert Xura Domotica?

Een Z-wave sensor geeft een gemeten waarde door aan de controller. In een typisch Z-wave home automation systeem zit een Z-wave sensor. Er zijn meerdere Z-wave sensor modellen beschikbaar. Zo hebben we bijvoorbeeld de Z-wave sensor voor raam en deur, Z-wave sensor plus genoemd.
De AeoTec Z-Wave sensor (multisensor) 6 meet de volgende waardes: Beweging, Temperatuur, licht intensiviteit, vochtigheid, trillingen en UV licht.

Waarom Z-Wave sensor?

Z-wave sensor is een sensor die in meerdere varianten leverbaar is. Zo is de Z-wave sensor verkrijgbaar in een strip voor het gebruik bij deuren, maar zijn er ook varianten verkrijgbaar van de Z-wave sensor die de temperatuur meet en regelt. Ook kan de Z-Wave sensor gebruikt worden om vocht te meten. Tevens is er een functie die trillen waarneemt.

Z-wave sensor in combinatie met andere Z-wave producten

De Z-wave sensor is onderdeel van een reeks producten uit de Z-wave serie. Het is daarom aan te raden om de Z-wave sensor aan te schaffen in combinatie met andere Z-wave producten. Juist om een zo goed mogelijke werking te krijgen is dit nodig. Een losse Z-wave sensor kan, maar voor de meest optimale werking adviseren wij de Z-wave sensor in combinatie met een Z-wave controller en Z-wave afstandsbediening aan te schaffen.

Zoekt u een Z-wave sensor? Xura.nl is gespecialiseerd in het leveren van een Z-wave sensor en andere Z-wave producten.

Mocht u vragen hebben over een product of u wilt advies stuur ons een bericht en wij helpen u graag verder.


    [recaptcha]

    Waarom kopen bij ons?

    Xura Domotica heeft expert ervaring op het gebied van Z-Wave Domotica. Wij zijn constant op zoek naar nieuwe innovatieve Domotica producten en leveren hierdoor de beste draadloze huis- en bedrijfsautomatisering van wat er op de markt is. Domotica voor het automatiseren van functies zoals ventilatie, verwarming, verlichting, alarmbeveiliging, energiebesparing en op afstand kunnen worden aangestuurd. Xura Domotica is opgericht in 2015 door T. Brouwer. Naast het leveren van een goed product vinden wij het ook belangrijk om u te voorzien van goed advies. Mocht u vragen hebben over een product of u wilt advies stuur ons een bericht en wij helpen u graag verder.