Z-Wave schakelaar

MCO-TPS412

Z-Wave schakelaar: welke Z-wave schakelaar levert Xura Domotica?

 

Een Z-wave schakelaar is zowel in opbouw als inbouw variant verkrijgbaar. Z-wave schakelaar Inbouw (schakelmodules) wordt achter uw schakelaar geplaatst. U kunt hierbij dus uw eigen schakelmateriaal blijven gebruiken. Z-wave schakelaar opbouw module is een complete Z-wave schakelaar  (dus met montageframe en wipper) die voorzien is van de draadloze Z-wave home automation functie. Opbouw modules zijn in feite complete schakelaars met Z-wave functionaltiteit en vervangen dus uw bestaande schakelaar, u heeft een beperkte keuze in de uitvoering.

 

 

Waarom Z-Wave schakelaar?

 

 

Z-wave schakelaar is een schakelaar die in meerdere varianten leverbaar is. Zo is de Z-wave schakelaar verkrijgbaar met een enkele touch knop, maar zijn er ook varianten verkrijgbaar van de Z-wave schakelaar met 2 en 4 touch knoppen. Naast de lokale schakelinrichting kan de Z-wave schakelaar worden gebruikt om twee direct geassocieerde groepen aan te sturen of om scènes aan te sturen vanuit de Z-Wave Controller. Een blauw LED licht op elke knop geeft de schakeltoestand aan op de Z-Wave schakelaar.

 

Z-wave schakelaar in combinatie met andere Z-wave producten

 

De Z-wave schakelaar is onderdeel van een reeks producten ui de Z-wave serie. Het is daarom aan te raden om de Z-wave schakelaar aan te schaffen in combinatie met andere Z-wave producten, juist om een zo goed mogelijke werking te krijgen is dit nodig. Een losse Z-wave schakelaar kan ook, maar voor de meest optimale werking adviseren wij de Z-wave schakelaar in combinatie met een Z-wave controller en Z-wave afstandsbediening aan te schaffen.

Mocht u vragen hebben over een product of u wilt advies stuur ons een bericht en wij helpen u graag verder.


    [recaptcha]

    Waarom kopen bij ons?

    Xura Domotica heeft expert ervaring op het gebied van Z-Wave Domotica. Wij zijn constant op zoek naar nieuwe innovatieve Domotica producten en leveren hierdoor de beste draadloze huis- en bedrijfsautomatisering van wat er op de markt is. Domotica voor het automatiseren van functies zoals ventilatie, verwarming, verlichting, alarmbeveiliging, energiebesparing en op afstand kunnen worden aangestuurd. Xura Domotica is opgericht in 2015 door T. Brouwer. Naast het leveren van een goed product vinden wij het ook belangrijk om u te voorzien van goed advies. Mocht u vragen hebben over een product of u wilt advies stuur ons een bericht en wij helpen u graag verder.