Z-Wave Plus

Z-Wave Plus Gen5

Z-Wave Plus Gen5

Z-Wave Plus is de nieuwe certificering van de onlangs uitgebrachte ‘Next Gen’ Z-Wave producten, ook wel bekend als de 500 Series en de 5e generatie Z-Wave.


Verbeteringen:

  • 50% verbetering van de levensduur van de batterij
  • 67% verbetering van het bereik
  • 250% meer bandbreedte
  • Drie RF-kanalen voor een verbetering van ruis onderdrukking en een hogere bandbreedte
  • Nieuwe Plug-n-Play Z-Wave netwerk brede opname functie
  • Verbeterde zelf-herstellende en fout-tolerantie met Explorer Frame functie
  • Gestandaardiseerde methode voor firmware-updates over-the-Air (OTA)
  • Verbeterde product informatie bij het vastleggen in de product certificering database

Z-Wave Plus gecertificeerde producten met uitgebreidere functies en mogelijkheden die de gebruikerservaring verbeteren en Z-Wave installaties nog sneller en eenvoudiger maken om te installeren en in te stellen.
Z-WavePlus Z-Wave leidt de markt voor compatibel slimme apparaten voor in huis sinds het eerste Z-Wave product is gecertificeerd in 2004.

Met de introductie van de Next-Gen, Z-Wave 500 serie hardware platforms, zag Z-Wave dat het ecosysteem versterkt werd met nieuwe mogelijkheden, zoals een groter bereik, verlenging van de levensduur van de batterij, Over The Air (OTA) een upgrade uitvoeren, extra RF-kanalen etc. die allemaal volledig compatibel zijn met bestaande Z-Wave producten.

Voor consumenten, huiseigenaren, bedrijven en installateurs, bieden deze verbeteringen enorme voordelen zoals een snellere en eenvoudigere installatie, meer apparaat profielen, verbeterde zelfherstellende eigenschappen en een langere levensduur van de batterij.
Met het nieuwe Z-Wave Plus certificatieprogramma, heeft de Z-Wave Alliance nieuwe logo’s uitgebracht die worden bevestigd op elk Z-Wave Plus ™ gecertificeerd product. Hiermee is te herkennen dat dit product de verbeterde mogelijkheden bevat voor de Next Gen, Z-Wave 500 serie.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

×