Vera Plus

Vera Plus ZWave ZigBee controller

MiOs Vera Plus

VeraPlus Is de nieuwste geavanceerde Home Controller van MiOS GetVera die overweg kan met Z-Wave, ZigBee, Wi-Fi, Bluetooth en smart home-apparaten.

Vera Plus is een zeer handige en gemakkelijk te gebruiken homecontroller die dezelfde functies heeft als de Vera Edge en daarnaast compatibel is met een nog breder assortiment apparaten die draadloze ZigBee, Bluetooth, Z-Wave en Wi-Fi gebruiken! U kunt een verbinding maken met meer apparaten, ongeacht het type draadloze technologie die het toestel gebruikt.

•Plus het systeem kan met meer dan 200 apparaten uw Vera netwerk beheren en hierdoor is de Vera Plus ook geschikt voor grotere huizen!

•Plus een snellere processor met meer geheugen voor maximale prestaties! Dit is belangrijk wanneer het aantal apparaten stijgt.

ALLE VOORDELEN VAN SMART HOME SECURITY

Vera Plus biedt u meer zekerheid en gemoedsrust. U zult nooit meer thuis komen in een donker huis. Stel uw thermostaat in om automatisch te verwarmen of te koelen en om uw huis op de exacte temperatuur te zetten zoals u dat wenst bij aankomst. En nog beter, nooit uw verwarming en airco onnodig energie laten verspillen wanneer er niemand thuis is. U zult altijd weten wanneer uw kind thuiskomt. Reis onbezorgd aangezien uw huis is beveiligd en u geen zorgen behoeft te maken dat uw kelder onder water is gelopen. Controle op oudere hulpbehoevende familieleden. Zorgt ervoor dat uw huisdieren veilig zijn als u weg bent. Of voor het beheer van een vakantiehuis. Video opnames wanneer er een beweging wordt gedetecteerd. Sluit deuren en zet lampen aan met een enkele aanraking! Bekijk en bedien uw systeem vanaf elke locatie, voor een totale gemoedsrust!

•Vera Plus Werkt met vrijwel alle smart home en veiligheid merken, waaronder Nest, Schlage, Yale, Kwikset en First Alert. Eenvoudig de controle over uw hele huis met één druk op de knop zowel thuis als onderweg. Stap over op de Vera home controller met de breedste compatibiliteit en snelste prestaties!

 

 

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

×