Fibaro The Button

Fibaro Button Wat is het? Wat doet het?

Fibaro The Button.

Fibaro Button

The Button Wat is het? Wat doet het?

FIBARO presenteert de allernieuwste toevoeging voor het intelligente huis.
De knop is het eerste draadloze apparaat met een dergelijk uniek, maar toch simplistisch ontwerp met ongelooflijke kracht en functionaliteit. Via de knop kan een simpele klik het hele huis controleren.

Deze compacte, batterij-aangedreven en Z-Wave Plus compatibel apparaat kunt u apparaten aansturen via het Z-Wave-netwerk voor het starten van verschillende vastgestelde scènes.
Verschillende acties kunnen worden geactiveerd met één tot vijf klikken of door de knop ingedrukt. In paniek-modus, geeft elke druk op de knop een aansturing van de noodsituatie scene.

De knop kunt u handmatig activeren en alle apparaten die zijn aangesloten op uw FIBARO systeem kunt u in of uit te schakelen. Van eenvoudige dingen, zoals het inschakelen van het licht tot het uitvoeren van complexe sequenties.

De knop is draadloos en kan vrijwel overal worden geplaatst – permanent of voor bepaalde tijd. Tot 6 verschillende acties kunnen worden geprogrammeerd in the Button (met behulp van volgordelijke klikken of door te drukken) dat de functionaliteit verhoogt in vergelijking met gewone schakelaars.

En nog belangrijker

het heeft gewoon iets speciaals!  

In acht kleuren leverbaar, kies hier de gewenste kleur:

Eigenschappen

Met zijn kleine design en draadloze communicatie, kan de FIBARO BUTTON eenvoudig gemonteerd worden op elke ondergrond en in elke positie of locatie thuis, bijv. naast het bed of onder het bureau.

  • Compatibel met alle Z-Wave of Z-Wave + Controller
  • Ondersteunt beveiligde modus (Z-Wave-netwerk security-modus) met AES-128-encryptie
  • Volledig draadloos met batterij en Z-Wave communicatie
  • Kan overal worden geïnstalleerd in uw huis
  • Zeer eenvoudige installatie – gewoon toe te voegen en op de gewenste oppervlakte

 

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

×